frituurvet-header-bewerkt.jpg

Wij zijn de uitvinders van frituurvet

De rijke historie van Remia

Vloeibaar frituren heeft mede door de campagne “Verantwoord Frituren” een enorme vlucht genomen, maar wist u dat Remia uitvinder is van Vloeibaar Frituurvet? In 1989 introduceerde Remia namelijk als eerste producent van frituurvetten, vloeibaar frituurvet. Een ware revolutie, want niet alleen de samenstelling van het frituurvet werd daardoor beduidend verantwoorder, ook het gebruiksgemak werd aanzienlijk verbeterd. De afgelopen jaren zijn onze vloeibare frituurvetten alleen maar beter geworden. De samenstelling is nog verantwoorder en de levensduur, ook geen onbelangrijk aankoopcriterium, is aanzienlijk verbeterd.


Frituuradvies op maat

Wie professioneel frituurt, weet dat een optimaal resultaat van het eindproduct van veel factoren afhankelijk is. Dat begint uiteraard met de selectie van het juiste frituurvet voor het verkrijgen van het beste afbakresultaat. En daarnaast, niet onbelangrijk, wilt u natuurlijk een optimaal rendement uit uw frituurvet halen. Remia is, als uitvinder van vloeibaar frituurvet, dé partner als het gaat om de keuze voor frituurvet.


Aangezien geen enkele situatie hetzelfde is, hebben de frituurspecialisten van Remia een uitgebalanceerd assortiment nieuwe generatie frituurvetten ontwikkeld, waarmee wij u een frituuradvies op maat geven. Daarbij kijken wij niet alleen naar uw wensen met betrekking tot stabiliteit en verantwoorde samenstelling, maar ook heel nadrukkelijk naar uw werkwijze. Op basis van onze frituurvetwijzer adviseren wij u het frituurvet dat het beste bij u past, zodat u het beste resultaat en het hoogste rendement met het frituurvet kunt behalen.

Met onze expertise geven wij u een frituuradvies op maat

Verantwoorde samenstelling

De blends die Remia heeft ontwikkeld voor het assortiment frituurvetten en frituuroliën zijn met uiterste zorg samengesteld en maken een frituurvetadvies op maat mogelijk. Voor deze blends worden alleen zeer hoogwaardige oliën gebruikt. Bovendien zijn de blends geheel vrij van genetisch gemodificeerde oliën. Voor de palmolie die in sommige frituurvetten verwerkt worden zijn Green Palm certificaten afgegeven. Hiermee ondersteunt Remia de duurzame productie van palmolie. Uiteraard voldoen alle frituurvetten en frituuroliën van Remia aan de richtlijnen van de campagne Verantwoord Frituren van het productschap MVO.